Som en grundlæggende regel skal du som virksomhedsejer overholde gældende danske lovgivning og de regler som findes i Danmark inden for den kategori du og din virksomhed beskæftiger dig med. Din virksomhed skal være registret i det dansk CVR-register som en aktiv virksomhed – Det Centrale Virksomhedsregister

Markedsføring:

Hos ’Lokale Håndværkere’ markedsfører vi din profil og artikler gennem sociale medier og kontakt til kommune, private virksomheder og forsikringsselskaber. Du er også selv velkommen til at benytte din egen profil som en hjemmeside og sende den ud til egne kunder.   

Oprettelse og godkendelse:

Du opretter en profil ved at klikke på ‘Tilmeld Håndværker’ i toppen af din lokale behandler hjemmesiden. Du opretter og vedligeholder selv din profil. Når profilen er oprettet, skal den godkendes af os (Nord Media ApS). Når du har klikket på GODKEND binder du dig for et års abonnement.

Betaling:

Efter din håndværker profil er godkendt og blevet aktiveret online fremsender vi en faktura. Fakturaen skal betales inden 8 dage fra fakturadato. Efter et år fremsender vi igen en faktura. Ønsker du ikke at deltage, sender du os en mail om at vi skal deaktivere din profil. Herefter fremsender vi en kreditnota. Du er på inden måde bundet af en kontrakt. Mailen om opsigelsen skal være os i hænde seners 14 dage efter fakturadato.

Reklamation:

Du opretter selv din profil og har herved selv ansvaret for profilens indhold, derfor vil der ikke være tale om reklamationer i forholdt til indholdet på profilen. Skulle der opstå tekniske problemer med din profil er det vores opgave at rette disse så hurtigt som muligt. Du kan altid kontakte vores support for hjælp og vedledning.

Nyhedsbrev:

Du bliver automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev når du registrer og godkender din profil første gang. Du kan herefter afmelde og tilmelde nyhedsbrevet efter eget ønske.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Vi frasiger os ansvar for forhold som er uden for vores område. Dette kan eksempelvis inkludere krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, miljø skade, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret efter fakturadato, hvis det meddeles til Lokale håndværkere på mail kontakt@lokalehaandvaerkere.dk. Herefter refunderer vi det indbetalte beløb og sletter profilen.

Priser:

Ændringer i pris kan forekomme, men sker ikke uden varsel og kun ved opstart af en ny periode. Alle abonnent priser er eks. moms. Prisen er 1.800 kr. ex. moms for et år. Vi sender en faktura når du har godkendt profilen.

GDPR:

Vi overholder alle gældende lovpligtige regler i henhold til GDPR. Vores koncept/hjemmesider er bygge på en sådan måde at det er den enkelte Håndværker som suverænt bestemmer hvilke oplysninger der kommer på håndværkerens profil. Eks. Hvis du ikke ønsker at få vist sin e-mail så undlader du bare at skrive den når man udfylder din profil, så bliver den ikke vist.

Sikker hjemmeside med SSL-certifikat.

Alle vores hjemmesider har et SSL-certifikat. Det betyder at alle betalings oplysninger bliver sendt krypteret. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger.

Vi glæder os til et fremtidigt samarbejde

Hjemmesiderne drives og ejes af:

Normedia ApS CVR nr.: 35383573

(+45) 7070 2206

Forbehold for ændringer:

Lokale Håndværkere forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for disse hjemmesider. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.