NYHEDSBREV NOVEMBER 2023

Velkommen til vores første nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes hver 3. måned. I nyhedsbrevet kan du læse om de aktiviteter vi arbejder med og eventuelle nye tiltag.  Alle håndværkere som er registeret hos Lokale Håndværkere modtager dette første nyhedsbrev i henhold til vores betingelser hvorefter man til enhver tid kan afmelde nyhedsbrevet.


ET FANTASTISK FØRSTE ÅR

Som du nok ved har Lokale Håndværkere haft sin opstartsfase i Helsingør Kommune, derfor vil dette første nyhedsbrev nok primært være interessant for lokale håndværkere i Helsingør kommune.

Vi er nu nået gennem det første år og Lokale Håndværkere i Helsingør Kommune har haft stor succes. Vi har haft mere en 10.000 besøg på vores håndværker hjemmeside i Helsingør Kommune. Dette resultat er  primært opnået via sociale medier, Google søgning og vores banner i Netavisen Helsingør. Vi kan tydeligt se at vores håndværker er velbesøgt på deres profiler.  

Vi er i fuld gang med at etablere kontakt til private virksomheder i Helsingør kommune om at bruge vores lokale håndværker hjemmeside. Det kommer til at øge tilgangen til vores hjemmeside markant og vil øge omsætningen hos vores tilmeldte håndværkere.
MANGE BESØG HOS HÅNDVÆRKERE

Når du kikker på din håndværker profil, ser du at vi har valgt at lægge de vigtigste oplysninger på forsiden.
Det betyder at kunden ikke behøver at klikke på din profil for at finde dine kontakt oplysninger (nemt for kunden som ønsker en håndværker), det betyder også at systemet ikke registreret de kunder som IKKE klikker på din profil. For dig som håndværker betyder det at dit reelle besøgsantal er meget højre end det du ser. 
 
Men en del kunder klikker på (MERE INFO) for at få flere oplysninger om din virksomhed og det afspejles tydeligt på vores håndværker hjemmeside. Det er vigtigt at din profil er opsat professionel med flotte billeder og eventuet video. Vi kan hjælper dig med det.  
 
Efter et års arbejde kan vi nu konkluderer at vores arbejdsmetode nok er den mest effektive i branchen. Alle vores håndværkere har med garanti fået mange nye kunde. Vi har talt med en del private virksomheder om vores koncept og de syntes alle det lyder som en god ide de vil støtte.
   


HVAD SIGER KUNDERNE

Vi sidder dagligt og finder kunder til jer. Det først vi gør når vi møder på kontoret er at kontrollere de sociale medier for at se om der skulle være en kunde som søger en håndværker. Denne proces gentages flere gange om dagen.
 
De fleste kunder på Facebook som søger en håndværker, er som regel meget taknemmelige for den mulighed vi tilbyder dem. Vi kontakter løbende de kunder der søger håndværkere på Facebook for at høre om deres oplevelse og hvilke håndværker de har valgt. Det kommer der sommetider nogle spændende samtaler ud af. 

Vores håndværker hjemmeside i Helsingør bliver nu brugt som stedet man finder sin lokale håndværker (altså et opslagsværk) Det kan vi se i vores statistik på tilbagevendende besøg. 

   

HVIS MILJØET ER VIGTIGT

Vores slogan er stadig ‘HVIS MILJØET ER VIGTIGT’. Hele ideen med Lokale Håndværkere bunder ud i at mange håndværkere krydser hinanden på motorvejen når de skal ud til en kunde. Det giver ingen mening at en håndværker fra Helsingør køre til en kunde i København, når en anden håndværker køre fra København til Helsingør. Det er ikke godt for miljøet og er spild af gode timer som kunne bruges med familien eller på en anden opgave i lokalområdet.

Vores opgave er derfor at gøre borgene i de enkelte kommuner opmærksomme på at man skal bruge lokale håndværkere.

Med dette projekt er vi på rette vej i forhold til Miljø og CO2 forurening og vi er glade for at vores håndværkere også tænker miljørigtigt ved at deltage i denne koncept. Vi er meget taknemmelige for jeres medvirken. TAK

Jens Hannesson